Sådan ændrer du Adobe Photoshop CC til engelsk

Hvis du er hoppet med på Adobes Creative Cloud bølge, så først og fremmest tillykke! Det er bare super smart. Et fast, og lavt, månedligt beløb, og så har du adgang til ellers dyre programmer som Photoshop. Genialt!

Mød fotografen her

Der er dog et lille “men”. Ikke i forhold til brugervenlighed, pris eller kvalitetsoplevelse, men som fotograf ønsker du for det meste, at dine programmer er på engelsk, da rigtig mange tutorials rundt omkring på nettet, netop er skrevet på engelsk, og så er det svært at følge med, hvis man sidder med en version på dansk. Og hvis du ikke er opmærksom, når du downloader f.eks. Photoshop CC, jamen så vil din version være på dansk – ikke engelsk.

produktfoto

Men hvordan ændrer man det så til engelsk? Jo, ser du…

Hvis du allerede HAR downloadet programmet fra Adobe, så skal du faktisk afinstallere det igen. Man kan desværre ikke bare trykke på en knap, og så skifter sproget. Så, først og fremmest skal du afinstallere f.eks. Photoshop CC på din computer.

Hvis du ikke har downloadet noget endnu, eller du nu har fået afinstalleret programmet på dansk, så skal du nu åbne din “Creative Cloud”.

produktfoto

Med “Creative Cloud åben, trykker du nu på det lille tandhjul i øverste højre hjørne, og vælger “Indstillinger”.

Og her klikker du bare på “Apps” og vælger hvilket sprog du ønsker – f.eks. engelsk.

Luk Creative Cloud igen, og download påny Photoshop CC.

Og vupti! Dit program vil nu være med engelsk menulinje osv.

Se flere fotos her