Konfirmation

Overgangen fra barn til voksen. Få lavet de bedste konfirmationsbilleder i Århus

Konfirmationsfotografering

Konfirmationsfotografering er en dokumentation af barnets overgang fra barn til voksen. Husker du at få lavet sådanne minder? Vi elsker alle selv at se minder fra vores egen barndom. Mon ikke vores børn vil ønske det samme. Book en professionel konfirmationsfotograf til jeres konfirmand event og sikrer jeres minder på den måde de fortjener at blive leveret på. Livet går stærkt og af og til får vi ikke lavet billeder nok, så vi kan huske livet. I Århus finder i mig og jeg er uddannet fotograf og har mere end 10 års erfaring med portrætfotografering af private mennesker i hele Østjylland.

Fotograf konfirmation Århus

Som kreativ og engageret fotograf til Jeres konfirmation, laver jeg de gode fotos af jer og stemningen på dagen. Imens kan i slappe af og nyde dagen med at hele familien. Jeg holder til i Århus men kører i hele Danmark. Fotografering af konfirmander er noget helt specielt. Man mærker tydeligt den glød og glæde konfirmanden bærer på deres store dag. De er familiens midtpunkt og alle har en masse gode råd til den nye voksne i familiens hjerte. Skal jeg lave jeres konfirmationsbilleder? Så book mig i god tid, da jeg ofte er booket ud.

konfirmation fotograf pris

Hvis i gerne vil have en fotograf konfirmation pris på en konfirmationsfotografering i Århus eller et andet sted i Danmark. Så er det bedst i kontakter os. Det er vigtigt vi ved hvor mange timer i ønsker vi skal være med på selve dagen og ikke mindst, hvor mange billeder i gerne vil modtage efter eventet. Kvalitet har en høj prioritet for os og derfor vil vi rigtig gerne væres så godt “klædt på” til opgaven, som muligt, før vi møder op på dagen og fotografere konfirmanden. 

Konfirmations fotografi

Skal vi stå for jeres konfirmations fotografi i Århus, så skal i overveje hvilken lokation i gerne vil benytte til jeres billeder af konfirmanden. Mange vælger enten vandet eller skove til portrætterne af konfirmanden. Andre vil gerne have lavet nogle mere mode agtige billeder og tager derfor ned på Dokk1 eller Århus havn for at skabe lidt mere rå billeder af den smukke konfirmand.

De bedste billeder

Vi vil altid lave de bedste billeder. Derfor ved vi mange får de bedste billeder, hvis de bruger lidt tid på at finde en skønt og anerledes lokation til konfirmand billederne. Uanset hvor vi skal køre hen og lave de officielle portrætter af konfirmanden, så laver vi også billeder ved og i kirken under selve den officielle ceremoni. Ved at booke os, kan i være sikre på at dagen bliver dækket ind på alle måder.

Professionel fotograf

Leder du efter en professionel fotograf i Århus? Lad os tage nogle skønne og mest naturlige billeder af jeres børn eller familien. Lad os lave jeres næste familieportræt århus. Professionel fotograf til familieportræt. Overvejer i nogle flotte portrætbilleder Aarhus? Her gør vi børnefotografering til en hyggelig leg, så modtager i nogle dejlige og personlige portrætter af jeres barn.

Leder i efter en billig fotograf Århus? Vi er ikke de billigste, men vi er til gengæld en af de bedste fotografer i bilen. Hvis i gerne vil høre om vore fotograf Århus priser, så smider i os bare en mail Vi er Aarhus kreative portrætfotograf. Vi elsker at fotografere mennesker i smilets photoshoot. Vi laver selvfølgelig også julefotografering Århus, hvis i skal give en gave. I kan også bestille et gavekort til fotografering.

Børnefotograf Aarhus

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret børnefotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

12 + 7 =