Portræt

Tør du være anerledes?

Professionelle og personlige portrætter i Aarhus. Skriv til mig og få vores portrætfoto priser.

Portrætfotograf

Et godt portrætfoto bruges idag til mange ting. Vi bruger portrætter til Linkedin, Facebook, Dating, CV og ansøgninger, hjemmesider og meget mere. Hvis du har brug for et vellignende professionelt portrætfoto til brug på nettet eller i tryksager, så har vi mange gode ideer ideer til både valg af baggrund, hvilke farvetoner osv. Skriv til os og hør mere om portrætfotografering Aarhus.

En fotograf til enhvert portræt

Uanset hvilket slags portræt, du skal have lavet, vil en fotograf fra Det Fotografiske Hus i Århus kunne gøre en stor forskel på slutresultatet. Det kan fotografen, fordi han/hun ved, hvad der skal til for at fange personen i det helt rigtige øjeblik.

Portrætbillede - personligt eller erhverv

Et portræt kan bruges mange forskellige steder, og hvordan det tages, og hvilke virkemidler fotografen tager i brug, vil afhænge af, hvad billedet skal bruges til, og hvem det henvender sig til. Fx vil en fotograf Aarhus, sørge for at få en bestemt stemning frem i billedet, hvis det skal bruges til en dating-side, og gå efter andre ting, hvis billedet skal bruges i erhvervs-mæssig sammenhæng, hvor fotografen vil fokusere på udtryk, der understøtter virksomhedens værdier.

Speciale i det personlige portræt

Det gode portrætfoto Aarhus er det, hvor folk, der kender dig udbryder: “Gud, hvor er det et godt billede af dig”. Og så er det i sagens natur ligegyldigt, om du ligner en, der er skåret ud af et modeblad eller ikke er født under en så heldig stjerne :o) Det vigtige er, at du kan identificere dig selv med den person, der er på billedet. Og ikke mindst, at billedet formidler de budskaber, du gerne vil have, det skal.

Portrætter med glød

Få lavet professionelle erhvervsportrætter af dig selv eller dine ansatte. Professionel fotograf med speciale i business og private portrætter. En fotograf med mange års erfarring indenfor fotografering portrætter til private. Målet i jobbet som portrætfotograf vil altid være det samme: at skabe det stilrene og udtryksfulde portræt. At portrættere mennesker er noget af de vi elsker at skyde allermest. Det er kernen hvorfor vi fotograferer.

CV portræt

Skal du bruge nye portrætfoto? ☆ Professionel Portrætfotografering enten i hjemmet hos jer, hvor vi medbringer lækkert let lys eller i vores fotostudio. Det fotografiske hus, tilbyder vi alle former for portrætfotografering i Århus i forbindelse med livets store glædelige og unikke begivenheder. Skriv til os og lad os få en god dialog om dig næste Portrætfoto til CV, de sociale medier eller som familiegave. Velkommen til Det fotografiske Hus i hjertet af smilets by Århus C.

Portræt fotografering af Søskende, Familie, Grupper eller Portræt

Familieportræt hjælper jer til at skabe og fastholde minderne i smukke og enkle billeder.

Ønsker du en kompetent og lydhør fotograf  i hjertet af Århus, til jeres næste familieportræt? Det er blevet endnu mere populært at få lavet et familieportræt. Det kan være den lille kernefamilie, fætre/kusiner eller hele molevitten med børn og børnebørn. Vi beskæftiger os med alt fra bryllupsfotografering over voksen og søskende portrætter.

Fotografen

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret fotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

13 + 11 =