Fotograf Lone Brand

“Det fotografiske hus Århus”

Velkommen til “Det Fotografiske Hus“, hvor vi er specialister i personlig fotografering af mennesker i alle afskygninger. I vores fotografering fokuserer vi på den gode oplevelse, og brænder for at lave det nærværende og levende portræt, uanset om det er ved fotografering til et bryllup, konfirmation, et portræt eller gravid billeder.

Vi er fotografer

Vi er fotografer, som har fremelsket en særlig stil i vores fotos, og i vores fotografering. En stil hvor det personlige og ærlige udtryk er i fokus. Det er netop det, der er det vigtigste i et portræt, og når I bliver fotograferet af en fotograf i Århus ved Det Fotografiske Hus, vil fotografen lave det perfekte mix af grafiske virkemidler, vinkler, farver, stemning og dybde i billedet.
fotografen

Fotograf – Måske verdens bedste job

Jobbet, som fotograf århus giver muligheden for komme tæt på mennesker på en måde, som mange mennesker ikke kommer til. Det siges, at et portræt er et spejlbillede af ens sjæl, og det er der en vis sanhed i. Eller rettere – Hvis portrættet er taget i det rigtige splitsekund, og der er kælet for i detaljer og udtryk, kan det at se på et portræt give følelsen af nærværet af den, der er blevet fotograferet.
Det er vigtigt for os som fotografer, at det personlige præg altid er tilstede i billedet. Derfor har vi lavet en liste med udtryk, der fungerer som en slags “mission statement” og er værdier, som er helt grundlæggende for vores tilgang til fotograferingen og vores samarbejde med kunderne.
En fotograf hos Det Fotografiske Hus… 
  • …har både øje og hjerte med i fotograferingen.
  • …er perfektionistisk mht. billeder.
  • …mener at alle kan se godt ud på billeder.

 Jeg fotograferer også i Svendborg

Tryghed og diskretion

Fotografering sker altid under fuld diskretion, og da langt de fleste af de kvinder, der får lavet morgengave billeder, foretrækker en kvindelig fotograf, vil vi naturligvis sørge for det. Det giver dig den største tryghed, så du kan slappe helt af omkring fotograferingen, og få det bedste resultat, som din parnter bliver glad for.

spejlrefleksfolk

Fotografering af mennesker

Idet vi arbejder som fotografer, elsker vi at arbejde med fotografering af mennesker. Vi nyder at lave billeder af mennesker. Billeder der viser en historie om det enkelte menneske vi fotograferer, et flot scenisk billede eller blot et sjovt og anerledes foto. Vi laver meget gerne fotos til hjemmesider, linked in, facebook, dating sider og meget meget mere. For os handler det at arbejde som fotograf i Østjylland om at lave billeder der fanger de bedste sider af “modellen”. Vi vil lave fotos hvor personen der fotograferes kan genkende sig selv i billedet efter fotograferingen, og vil elske at lade billedet vise frem for venner og bekendte i stuen derhjemme.

Fotografiet som billedkunst

Fotografen har flyttet sit fokus i dagens Danmark, fra at lave billeder der er mere opstillede og klassiske registreringer af mennesker, til at lade fotografering og billeder danne en cyklus. Sagt anerledes, et foto skal ikke bare ligne, det skal også vise noget mere kreativt. Der skal gerne laves billeder hvor “modellen” er sat i mere i spil. Ad den vej bliver billederne mere “levende” og beskueren får mere lyst til at filosoferer over billedets budskab og om personen i billedet. Det skaber et mere dynamisk og anerledes foto.

Vi bor

Grønnegade 93 3 sal
8000 Aarhus C

Følg os

Email os