Børnefoto

Kvindelige børnefotograf Aarhus – fotografering i børnehøjde.

Børnefotografi

Findes der noget mere livsbekræftende end børn, der liger frit i naturen? Førhen fotograferede vi rigtig mange børnebilleder i vores fotostudie. Men den yngre generation af forældre i Aarhus vil hellere have billeder af deres unger i bevægelse og hvor barnet er i sit rette element end de mere opstillede billeder man jo naturligt vil få ved fotografering i et fotostudie, da vi jo lægger lyset med vores studielamper så det passer der hvor barnet skal sidde. Udenfor følger vi barnet i børnehøjde.

Leg og spontanitet

Børn elsker leg og fart. Skal man som børnefotograf lave gode billeder af børn i leg, så skal man være både hurtig og tålmodig. Børnefotos bliver bare bedst når børn kan slappe af og være sig selv. Derfor er det oplagt at tage børnene med i naturen og lave en times portrætfotografering af børnene i leg. Den livsglæde vi fanger på billederne får altid samme feedback fra forældrene når vi afleverer billederne til dem. “Det er fuldstændig som vi ser ham / hende til daglig”. Fuld fart og livsglæde.

Portrætbilleder børn

Vi laver hvert år rigtig mange Portrætbilleder børn og hvergang får vi næsten samme spørgsmål: Hvad er forskellen på billeder i naturen af børn og så billeder taget i jeres fotostudio. Jeg tror faktisk vi dækker emnet ret godt ovenover i emnet: “Leg og spontanitet”. Men her overfor er et foto vi har taget billeder af et barn i vores fotostudie i Aarhus. Billeder i fotostudiet kan sagtens blive både kærlige og søde i deres udtryk. Men de har ikke samme spontanitet og livsglæde over sig, som billeder taget i naturen. Og det er selvfølgelig fordi at i fotostudiet skal barnet sidde stille pga lyset og skarpheden i billedet. 

Få taget billeder af børn

Børn lærer helt tiden og derfor er barndommen så skøn for os alle. Ingen forsøger at være perfekte og legen er den bedste måde at udtrykke følelser og behov på. Som fotograf er det fantastisk dagligt at arbejde med sådan en livsglæde og se hvordan børn glædes over selv de mindste ting de finder i skovbunden eller ved vandet. Som mor til 3 drenge, ved jeg selv hvor meget børn og børns udvikling sker igennem legen. Det er her de skaber deres identitet og grobund for den balance de senere får brug for i livet når legen ikke længere kan klare alle problemerne. 

Fotograf priser

Priser fore børnefotografering afhænger i sidste ende af hvor mange billeder i vælger fra den fotoserie vi har skudt på dagen. Vi kører med en fast pris for selve fotograferingen så vi lige får dækket vores faste udgifter ind i form af transport, vedligehold af udstyr etc. Og resten er faktisk op til jer. Vi sender jer et link til et online galleri, hvor i hjemme kan sidde over kaffen og udvælge de billeder i ønsker vi skal billedbehandle og eventuelt også printe for jer. Se vores priser for fotografering her.

De bedste billeder

Fotografering af børn er noget af det sjoveste man kan være med til som fotograf. Vi synes at de bedste børnebilleder bliver til når børnene er i deres rette element hygger sig hopper i vandpytten leger i haven og i det hele taget bare slet ikke tænker på at de bliver fotograferet. Derfor tror vi ikke på at den traditionelle “skolefotografering” men mere på et naturligt samspil mellem barn og fotografen. Som med alle andre af vores portrætter handler det om at fange essensen af barnet og det sker bedst når fotografen ved hvordan man skal skabe den stemning hvor barnet viser sit sande jeg hvilket er det fantastiske ved børn som næsten altid er umiddelbare og ligetil.

Professionel fotograf

Leder du efter en professionel fotograf i Århus? Lad os tage nogle skønne og mest naturlige billeder af jeres børn eller familien. Lad os lave jeres næste familieportræt århus. Professionel fotograf til familieportræt. Overvejer i nogle flotte portrætbilleder Aarhus? Her gør vi børnefotografering til en hyggelig leg, så modtager i nogle dejlige og personlige portrætter af jeres barn.

Leder i efter en billig fotograf Århus? Vi er ikke de billigste, men vi er til gengæld en af de bedste fotografer i bilen. Hvis i gerne vil høre om vore fotograf Århus priser, så smider i os bare en mail Vi er Aarhus kreative portrætfotograf. Vi elsker at fotografere mennesker i smilets photoshoot. Vi laver selvfølgelig også julefotografering Århus, hvis i skal give en gave. I kan også bestille et gavekort til fotografering.

Børnefotograf Aarhus

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret børnefotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

2 + 14 =