Familiefotograf

Fotograf Aarhus til familiefotografering af familier, børn, søskende, fætre og kusiner.

Familiefoto

Familiefotograf Aarhus til kreativ familefotografering. Hos os får i kun lækre kærlige og personlige familieportrætter med masser af liv og glød. Glæd bedsteforældrene med et nyt billede af børnene eller af hele familien. Der er mange muligheder inden for familiefotografering. Vi tilbyder at lave familieportræt via vores atelier eller vi kan lave mere levende fotos ude i naturen. Søger i en fotograf til familieportræt i Århus, så se vores billeder herunder.

Familie fotograf i Aarhus

Få smukke børnefotos, familiefotos og kunstportrætter hos fotograf i Aarhus. Billeder af familier og børn er vores passion. Vi elsker den nærvær og kærlighed, man få lov til at indfange på sådan en fotosession. Familiebilleder er skønne fordi man tydeligt mærker den familieglæde og livsglæde både forældrene og børnene udstråler når vi tager en tur i skoven og fanger de flotte familiefotos. Vi bruger ofte naturen omkring Marselisborg og Varnapaæet eller ude ved Moesgaard Museum.

Vi printer gerne

Når vi har lavet de flotte familiebilleder af jer enten i naturen i Aarhus eller et andet sted. Så kommer næste skridt hvilket jo ofte er at få billederne printet ud. I Aarhus er der mange fotohandlere der tilbyder at printe billeder til fornuftige priser. Det kan i også sagtens vælge at få gjort. Ofte er det dog sådan at hver enkelt fotograf bruger en bestemt forhandler til udskrift af billederne og det skyldes at billedbehandlingen kan variere meget fra fotograf til fotograf. Derfor anbefaler vi oftest i bruger den forhandler, som fotografen benytter for det bedste resultat.

Professionelle fotografer

Som professionelle fotografer i Aarhus laver vi hvert år rigtig mange familieportrætter. Forleden lavede vi en hyggelig portrætfoto serie af en lille ny familie på 3 ved det flotte arkitektoniske Dokk1 på Århus Havn. Vi brugte en lille time sammen og det blev til en del skønne familiebilleder og også enkelt portrætter af både børn og far og mor. Århus havn er generel super cool til de mere rå og urban like familiefotos. Vil i hellere have denne slags siger i det bare i jeres mail til os.

Familiefotodag

Flere og flere familier i Århus og resten af Østjylland vælger at samle familien til en hyggeligt Familiefotodag med madkurve og tæpper. Så lader de voksne børnene lege i de grønne områder omkring Århus imens forældrene får snakket om fortid og fremtid. Og i nærmere aftale med fotografen kommer vi så forbi og foreviger alle familiemedlemmerne med nogle store flotte gruppefotos af familierne (hvis i er flere gået sammen). Og også gerne enkelt billeder af børnene nu vi jo alligvel er igang. Det er den perfekte gaveidé til familiemedlemmerne, der allerede har alt.

Familiebilleder i naturen

Vi laver selvfølgelig både familiebilleder i fotostudiet og i naturen. Men når det kommer til familiebilleder i naturen er det ofte sådan at vi lave langt flest billeder af familier i naturen. Det skyldes egentlig mest børnene. Børn elsker at lege udendørs og når vi laver billeder af jer i forbindelse med familieportrætterne, ja så fanger vi af og til også nogle gode billeder af børnene i leg, som IKKE ville have fået ved billeder i et fotostudio. For os bliver familiebilleder bare bedst ude i naturen og den friske luft ved de mange smukke grønne oaser i hjertet af Aarhus.

Professionel familiefotograf

Leder du efter en professionel fotograf i Århus? Lad os tage nogle skønne og mest naturlige billeder af jeres børn eller familien. Lad os lave jeres næste familieportræt århus. Professionel fotograf til familieportræt. Overvejer i nogle flotte portrætbilleder Aarhus? Her gør vi børnefotografering til en hyggelig leg, så modtager i nogle dejlige og personlige portrætter af jeres barn.

Leder i efter en billig fotograf Århus? Vi er ikke de billigste, men vi er til gengæld en af de bedste fotografer i bilen. Hvis i gerne vil høre om vore fotograf Århus priser, så smider i os bare en mail Vi er Aarhus kreative portrætfotograf. Vi elsker at fotografere mennesker i smilets photoshoot. Vi laver selvfølgelig også julefotografering Århus, hvis i skal give en gave. I kan også bestille et gavekort til fotografering.

Portræt og familie fotografering er vores speciale. Mangler i en god fotograf (til børnebilleder) i Århus eller omegn? Den klarer vi.

Professionel løsning af dine fotoopgaver

Det er min klare holdning at livet simpelthen er for kort til kedelige billeder. Jeg elsker at gå de ekstra skridt for at fange noget helt specielt og unikt i mine fotos. Jobbet på fotograf, byder på mange spændende og krævende opgaver. Udfordringer jeg har taget næsten hver eneste dag igennem de sidste 8 år i smilets by Aarhus. Skal i bruge nogle billeder med masser af personlighed og kant, så er jeg bestemt et godt bud.

Fotograf Aarhus

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret fotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

15 + 7 =