Newborn

Newborn fotografering i Aarhus. Kvindelig passioneret baby fotograf.

Babyfotografering

Kreativ babyfotografering i Aarhus. Igennem mine 10 år, som professionel fotograf har jeg efterhånden skudt flere hundrede babyfotograferinger eller newborn, som de også kaldes. Det er super skønt at få de små podder enten ind i vores fotostudio eller når vi kommer ud til jer i hjemmet hvor barnet føler sig tryg og godt tilpas. Babybilleder tager tid og det er vigtigt at barnet er mæt og skiftet, så der ikke opstår unødvendige afbræk under fotograferingen, der kan tage humøret fra babyen.

Newborn foto

Når vi laver newborn fotografering handler det ofte om at fange den lille baby imens de sover. På den måde får vi mulighed for at lave disse søde Newborn foto for vi stort set grundet barnets “bøjelighed” fra fødslen stadig giver muligheden for at ligge babyen i nogle næsten umulige stillinger under fotograferingen imens de putter. Så jo mere trær babyen er og mæt for den sags skyld, des bedre chance har vi for at fange disse søde newborn billeder i fotostudiet eller hos jer selv.

Newborn billeder

Newborn billeder bør tages senest 14 dage efter fødslen. Så det er en god idé at du kontakter din newborn fotograf imens du er gravid og får lavet en aftale for selve fotograferingen i den periode. Det et nemlig her barnet er mest smidig og også her man bedst kan lave de sødeste poseringer med den sovende lille nyfødte baby. Newborn fotografering kræver tålmodighed og god tid, så afsæt gerne 2-3 timer til selve fotograferingen hos os eller i hjemmet hos jer selv. I kan kontakte os her.

Hvornår?

Der er altid god tid og varme, da både baby og de nybagte forældre skal føle sig godt tilpas, under hele fotograferingen. Jeg bruger den tid der skal til, for at få de bedste newborn billeder til jer. Man får det bedste newborn resultat, når fotograferingen af barnet, sker når man er mellem 4 og 14 dage gammel. Husk også at barnet helst skal være spist af og skiftet og er det muligt dagen før at barnet får brændt lidt ekstra krudt af, så det sover længere dagen efter, er det jo bare perfekt.

Baby fotografering Aarhus

Baby fotografering Aarhus kan foregå på 2 måder. Enten fotograferer vi jeres lille baby hjemme hos jer selv, hvor vi medbringer lys og diverse fotobaggrunde. Eller også kommer i ind til os i vores fotostudie og får lavet baby fotograferingen her. Vælger i fotostudiet er det vigtigt i er klar over at skulle babyen vågne oplever vi det er svært at få det til at sove igen da det er nye og anerledes omgivelser med nye lyde og dufte end i jeres eget hjem. Derfor og afhængigt af hvor modtageligt jeres baby er for lyde og dufte, vil jeg anbefale i krafitigt overvejer hvad i selv vurderer giver de bedste betingelser for babyen.

Billeder af newborn og babyer

Når i beslutter jer for at få lavet billeder af newborn og babyer enten hjemme eller i vores fotostudie. Så ta lidt forskelligt tøj med vi kan skifte på babyen. Det giver mulighed for at lave billeder med lidt forskellige look over sig og derfor mere adspredelse i billederne når i modtager dem til gennemgang og udvalg til print. Når i modtager billederne til gennemgang kan i selv vælge om vi skal sørge for print af jeres billeder hos vores dygtige billedspecialist eller om i selv tager de digitale filer med ned til jeres lokale fotohandler ogfår dem printet der. Her kan i se vores priser.

Professionel fotograf

Professionel løsning af dine fotoopgaver

Det er min klare holdning at livet simpelthen er for kort til kedelige billeder. Jeg elsker at gå de ekstra skridt for at fange noget helt specielt og unikt i mine fotos. Jobbet på fotograf, byder på mange spændende og krævende opgaver. Udfordringer jeg har taget næsten hver eneste dag igennem de sidste 8 år i smilets by Aarhus. Skal i bruge nogle billeder med masser af personlighed og kant, så er jeg bestemt et godt bud.

Newborn fotograf

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret newborn fotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

14 + 12 =