Gravid

Gravid fotografering Aarhus til skønne og smukke mavebilleder.

Gravid foto

Flotte og kreative gravid foto taget i hjertet af Aarhus. Det skønne ved en gravid fotografering af muligheden for at dokumentere et nyt liv på grænsen til at blive født. En moders struttende mave er noget af det mest livsbekræftende, der findes. Da jeg selv er mor til 3 drenge kender jeg udemærket følelsen af det liv der gror i maven. En skøn følelse man kun kan forstå når man selv har prøvet det. Går du med planer om at få dokumenteret din gravide mave, så skriv til os her.

Graviditetsfoto

Vil du gerne booke en professionel fotograf til Graviditetsfoto i Århus? Så er det en god idé du kontakter vores kontor og får en dialog med os omkring hvilken slags gravid foto du gerne vil have. Vi vil gerne vide om billederne skal tages udendørs eller om du gerne vil ind i fotostudiet. Vi vil også gerne tale med dig omkring hvornår vi vurderer det er bedst at fotografere maven, så den ser flottest ud på dine gravid billeder. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Graviditeten

Graviditeten er en spændende periode, så husk at få lavet et godt billede. Det er en tid, der hurtigt er ovre og gode billeder er minder om den tid. Den slags billeder er ikke kun til glæde for mor og far. Men også for barnet selv, når det når en alder hvor det forstår værdien af sådan et minde. En moder der bærer et barn i 9 måneder får et helt specielt bånd og en skøn symbiose med  det ufødte barn. Det er den del vi elsker at dokumentere i vores arbejde, som professionelle gravid fotografer i Aarhus.

Gravid billeder udendørs

Det er ikke kun i fotostudiet man behøver fotografere gravide. Vi laver faktisk hver år mange gravid billeder udendørs. Mavebilleder i det fri åbner for en hel række andre muligheder end når vi er bundet af fotostudiets rammer. Som med bryllupsfotografering kan vi bevæge os mere frit rundt og lave mange flere forskellige poseringer for flere forskellige lokationer end i fotostudiet. Ønsker du at få lavet gravid billeder udendørs, så vælg foråret eller sommeren i Aarhus.

Kvindelig fotograf

Kvindelig fotograf med speciale i fotografering af gravide, nyfødte, baby og børn. Hvad skal jeg medbringe til min gravid fotografering? Jeg har kjoler der kan lånes, men du er selvfølgelig altid velkommen til at tage din egen kjole eller tøj med. Gravid Foto, Børnefoto, Bryllupsfotografering. Se mere her og få et godt tilbud. Professionel Portræt foto. Gravid billeder som speciale.

Graviditetsfotografering

Med graviditetsfotografering kan du bevare de smukke minder og glæde dig over billederne af din smukke mave. Lad os lave nogle smukke og kunsteriske mavebilleder fra “Den Søde Ventetid”. En graviditet er en af de smukkeste ting der kan ske i et menneskes liv. Med en graviditetsfotografering kan du have et minde for resten af livet. Vi leverer ikke kun billeder i Aarhus, men laver gravid fotografering Østjylland. Se vores priser og læs mere om print og forstørrelser her.

Professionel fotograf

Leder du efter en professionel gravid fotograf i Århus? Lad os tage nogle skønne og mest naturlige billeder af jeres børn eller familien. Lad os lave jeres næste familieportræt århus. Professionel fotograf til familieportræt. Overvejer i nogle flotte portrætbilleder Aarhus? Her gør vi børnefotografering til en hyggelig leg, så modtager i nogle dejlige og personlige portrætter af jeres barn.

Professionel løsning af dine fotoopgaver

Det er min klare holdning at livet simpelthen er for kort til kedelige billeder. Jeg elsker at gå de ekstra skridt for at fange noget helt specielt og unikt i mine fotos. Jobbet på fotograf, byder på mange spændende og krævende opgaver. Udfordringer jeg har taget næsten hver eneste dag igennem de sidste 8 år i smilets by Aarhus. Skal i bruge nogle billeder med masser af personlighed og kant, så er jeg bestemt et godt bud.

gravid fotografering østjylland
et flot portræt af din smukke gravide mave
gravid fotografering århus
gravid fotografering østjylland

Fotograf Aarhus

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret fotograf til gravide i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

14 + 3 =