Babyfotografering

Baby fotografering Århus ved professionel kvindelig baby fotograf.

Babyfotografering

Kreativ babyfotografering i Aarhus. Igennem mine 10 år, som professionel fotograf har jeg efterhånden skudt flere hundrede baby fotograferinger. Eller newborn, som de også kaldes. Det er super skønt, at få de små podder enten ind i vores fotostudio eller når vi kommer hjem til jer. Hjemme føler barnet føler sig oftest mest tryg og godt tilpas. Baby billeder tager tid, og det er vigtigt at barnet er mæt og skiftet når vi kommer. Så opstår der ikke unødvendige afbræk, under fotograferingen, der kan tage humøret fra babyen.

Fotos af nyfødte, babyer, kage smash

Passion er vel nøgleordet, når jeg bliver spurgt hvad der driver mig, som fotograf fotograf i Aarhus. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg elsker at fotografere babyer, nyfødte, børn, familier og søskende. Der findes nemlig ikke, meget mere livesbekræftende billeder, end billeder af livsglade guldklumper. Deres enorme nysgerrighed på livets mange finurligheder er da fantastisk. Vi laver børnebilleder både hjemme hos jer og i studiet.

Baby portrætter

Portrætter af babyer og familier, er noget af det vi laver rigtig meget af i smilets by Århus. Det hænger nok også sammen med, at jeg selv er mor til 3 drenge. Den livsglæde og nysgerrighed, der altid opstår når man tager børn og babyer med på legpladsen. Ud i naturen: det er så fantastisk at få lov til at forevige livet på den måde, med mit kamera. Familieportrætter var noget af det første, jeg begyndte med at fotografere og det har kun udviklet sig derfra.

Portrætter af smukke babyer

Hvergang jeg får muligheden for at lave portrætter af smukke babyer, tager jeg det altid, som en personlig tillidserklæring fra forældrene. Det handler nemlig om livets begyndelse, eller den første tid. Den er altid fantatisk for barnet selv, at kunne kigge tilbage på når det selv engang er vokset op. Jeg synes, det er en tillidserklæring fordi i lader mig portrættere, en del af jeres families historie. Nogengange laver jeg også newborn billeder, af den samme baby og får lov til at følge barnet op igennem årene.

Fra bryllup til baby

Jeg oplever oftere og eftere, at jeg fotografere et brudepars bryllup i Aarhus. Efter et par år får jeg så, en tilbagevendene henvendelse fra parret, at de nu skal være forældre for første gang. Derfor vil de gerne bruge en fotograf de kender og er trygge ved. Det er skønt at møde parret igen. Og høre om hvordan livet har udartet sig for dem siden jeg fotograferede dem og deres familier sidst. Baby billeder er jo en skøn måde at fortsætte rækken af minder på, som professionel fotograf.

Fotografen skaber minder

Når i har taget beslutningen om at ville til en professionel fotograf. Så har i også taget en vigtig bestluning om at ville forevige jeres minder på en ordentlig og professionel facon. En baby fotografering er ofte noget, der værdsættes højt af både forældrene selv, selvfølgelig også bedsteforældrene, men også babyen selv, når det engang når en alder hvor det forstår værdien af sådanne minder. Vi har tralvt, så skal i bruge billederne til julegave eller et sølvbryllup etc, så bør i kontakte os i god tid.

Kvalitetsbevidst fotograf

Private fotoopgaver i Århus

Det er min filosofi at livet er for kort til kedelige billeder. Især når det kommer til baby fotografi og familiefotografi. Det er de små øjeblikke. Det lille kram, det kærlige kys og de sjove ture ud i naturen, der ofte giver de bedste livsglade billeder af babyer og børn.

Baby fotografen

Hej Aarhus :).

Mit navn er Lone. Jeg er passioneret newborn fotograf i smilets by. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle størrelser. Jeg har arbejdet professionel, som fotograf igennem de sidste 8 år. Jeg fotograferer for det meste portrætter, familier, børn, gravide, babyer / nyfødte og bryllupper.

Et billede siger mere end 1000 ord

“Et billede siger mere end 1000 ord” – er vel blevet et motto for mig med årene. Det er min opgave, som professionel fotograf Århus, at skabe de skønne minder. Jeg nyder at fortælle andres liv igennem linsen på mit kamera. Der er ikke noget mere fantastisk end at glæde en mor og far eller bedsteforældre med nogle skønne billeder af dem de elsker allermest.

Mit primære fotografiske fokus

Mit primære fotografiske fokus er at fotografere indenfor: portrætfoto, bryllupsfoto, familiefoto, børnefoto, gravid foto, boudoir foto, baby og børnefoto. Jeg nyder dagen, som fotograf og med mig bagved kameraet, vil jeg altid gøre mit ypperste for at fange de smukkeste fotos af jer.

– Lone Petersen, fotograf

Skriv til os

Skal i bruge en fotograf i hjertet af Århus, indenfor fotografering af private, så kan i sende os en mail herunder og den vil blive besvaret med det samme.

4 + 5 =