Er i ved at undersøge Familieportræt Århus priser? I Århus er det blevet super populært at få lavet familieportrætter. Et familieportræt er ofte noget vi fotograferer ude i naturen.

Mange familier i Århus vælger at lave det til en tilbagevendende familiebegivenhed og får 1 gang om året eller hvert andet år booket en familiefotografering hos os, hvor vi så møder familien på en aftalt lokation i en skov eller ved vandet et sted i Århus.

Det gode ved at vælge en udendørs fotografering er ofte at vi får mulighed for at skabe billeder mere mere liv og power udendørs end hvis vi tager en større familie med ind i vores fotostudie i Århus C.

Familieportræt Århus
Familieportræt Århus
Familieportræt Århus

Fotografering af familier og børn i naturen

Vi har efterhånden skudt mere end 200 familieportrætter i Århus og resten af Østjylland. Det er efterhånden gået op for mange især yngre forældre hvor stor værdien af gode portrætter af børn og dem selv er at få lavet, som årene går.

Få taget billeder i Århus ved en anerkendt kvindelig portrætfotograf. Udover familiefotografering laver jeg også billeder af børn, babyer, gravide og bryllupper i smilets by. De fleste af vores familiefotos laver vi i løbet af foråret, sommeren og efteråret.

Det er for mange bedsteforældre også den perfekte julegave under juletræet med et godt portræt af hele familien.

Fotografering af familier og børn i naturen
Fotografering af familier og børn i naturen

Familiefotografering i naturen – Familieportræt Århus

Hvorfor anbefaler de fleste fotografer at man laver familiefotografering i naturen? Det er i vores optik af den simple grund at vi her har muligheden for at skabe mere liv og dynamik i jeres familiebilleder ude i naturen.

I et fotostudie bliver billederne ofte meget mere opstillede og derfor statiske. Og det kan tit på folk til at synes den slags opstillede familieportrætter fremstår lidt kedelige fremfor de mere naturlige og livlige billeder af især børnene udenfor.

familieportræt i fotostudie
familieportræt i fotostudie