Hvad er Photoshop? Hjælp til Photoshop??

Fotograf-fotograf.dk er navnet på et nyt forum for danske brugere af Adobes fortræffelige billedbehandlingsprogram, Photoshop, og tilsyneladende har denne slags forum været en mangelvare, for på lidt over to måneder er det tilsyneladende blevet en af de største af sin slags i Danmark.

Forummet gik online i starten af april 2002, og har lige siden haft en jævn tilstrømning af nye medlemmer. De fleste brugere er nybegyndere i Photoshop, som kommer for at få lidt hjælp i starten eller bare lade sig inspirere, men der er også avancerede brugere, der gerne deler ud af deres viden. 

Hjælp til Photoshop?

en legeplads til den mere seriøse afdeling

Fotograf-fotograf.dk indeholder forskellige sektioner, der spænder lige fra en legeplads til den mere seriøse afdeling, hvor man kan få hjælp til Photoshops eminente funktioner.

Der er altid hjælp at hente, og folk er virkelig på mærkerne, hvis andre medlemmer har problemer eller spørgsmål. Som regel går der ganske kort tid, og vupti: så er der svar eller forslag til problemløsning.

På Fotograf-fotograf.dk har du mulighed for at udvikle dine Photoshopevner. Brugerne smider hele tiden deres nyeste kreationer op i forummet, og opdager man en teknik som man ikke selv kan finde ud af, så er der ikke langt til at spørge og til at få et veluddybet svar med mange instruktioner.

Da vi var forbi, havde forummet godt 130 aktive medlemmer. Vi hylder denne form for forummer, hvor man kan hente konkret, seriøs og venlig hjælp til de drilske it-problemer.

Læs også: