Hundefotograf Aarhus

Hunde fotografering ved passioneret fotograf. Flotte personlige og professionelle billeder af dig og dit kæledyr. 

Kæledyrsfotografering i Aarhus, handler rigtigt meget om tillid og jeg prioriterer altid at tage mig tid til at fotografere på dyrets præmisser så det ikke bliver en ubehagelig eller stressende situation. Jeg sørger for at skabe en tryg og rolig atmosfære i naturen omkring Aarhus så du kan få taget nogle flotte billeder af dit kæledyr.

kreativ hundefotograf
hundefotograf jylland

Professionel hundefotografering

Venskabet mellem menneske og kæledyr kan være noget helt særligt og jeg ser det som min opgave at forevige det venskab på en flot og mindeværdig måde. Men det er dig der kender dit dyr bedst og du ved derfor hvad der giver mening og kan lade sig gøre. Jeg agerer roligt og professionelt over for dit kæledyr og så lytter jeg selvfølgelig til dig hvis der er noget som skal gøres på en bestemt måde så jeg kan sørge for at skabe en god stemning hvor alle er glade og tilpasse. 

Se flere skønne billeder af hunde her

Hunde
hundefotograf Aarhus

Billeder af menneskets bedste ven

Uanset om det er en hund kat eller en papegøje der skal fotograferes så skal motivet og billederne tage udgangspunkt i dine ønsker og vise det som du ønsker at forevige. Det kan være at du ønsker nogle meget aktive billeder hvor du og dit kæledyr laver noget sammen eller det kan være at du ønsker nogle rolige billeder hvor der er fokus på det bånd og den relation som I har sammen. Det kan også være at dit kæledyr har et legetøj eller en anden genstand som skal med på billedet.

Hundefotografer Jylland
dyrefotograf

Gode ideer og let rådgivning inden fotoshoot

Uanset om du allerede ved præcis hvordan dine billeder skal laves eller du måske bare har nogle løse ideer så vil jeg rigtig gerne rådgive og komme med forslag til motiver og udformning af dine kæledyrsbilleder. Uanset hvor afklaret du er omkring dine ønsker så skal du endelig bare kontakte mig så vi kan tage en snak om dine muligheder. Forklar mig dine tanker og ønsker og så finder vi sammen frem til at lave nogle rigtig gode dyrefotografier af dit kæledyr.

dyrefotograferne

Forbered jer inden selve fotograferingen

Før du kommer hen til selve dyre fotograferingen, så er det en god idé at du kommer med et dyr der så vidt muligt er blevet luftet eller har haft mulighed for at lade vandet og så videre. Sørg for at I har haft en god dag og en god tur hen til mig så dyret ikke er stresset træt eller bange når vi skal igang med Hunde fotografering.

Læs flere af vores artikler her: