Papir til nørden – Vi skal passe på hinanden, og derfor opfordrer vi her til at du forærer nørderne en bog, så de slipper skærmen.

Vær god mod din nørd-ven. Forær vedkommende en bog, så han/hun kan komme lidt væk fra skærmen. Der findes masser af gode skønlitterære værker, men der findes også en bunke gode titler, som nok skal fange nørdens interesserede mine.

Der er netop udgivet en bog, der hedder Billedbehandling med Photoshop Elements 5. Her får man på 206 sider gode tips og tricks til billedbehandling med Photoshop Elements, og bogen koster 199 kroner. Der er også gode bogtitler til folk, som elsker at pusle med webdesign. En af de mere spændende titler er Webdesign med Stylesheets. Her får webmasteren gode redskaber til at tilføje stylesheets til hjemmesiden, og man lærer for eksempel en masse om skrifttyper, skriftstørrelser, tabeller, dropdown-menuer, navigationsbjælker og meget mere. Det forklares på 400 sider, og bogen koster 349 kroner.
Læs mere om bogen 

Til de digitale fotografer

Til folk med digitalt spejlreflekskamera er bogen Fotografering med digital spejlrefleks, 2. udgave til 149 kroner en oplagt gaveide. Det er dog nok mestendels nybegynderen, som får størst glæde af bogen, idet bogen giver en god indføring til den digitale fotografering på de 128 sider, mens de lidt mere rutinerede amatørfotografer nok kræver mere fagspecifik litteratur. Her er Politikens bog om digital fotografering til 249 kroner et oplagt valg.
Læs mere om bogen